GOODMILLS – GoodMills Innovation

Home/Agenturer/GOODMILLS – GoodMills Innovation

GoodMills Innovation

GoodMills Innovation GmbH har rødder tilbage til 1964, og grundlæggelsen af firmaet “Siegerländer Mehlhandel GmbH. Dette firma blev omdøbt “PHÖNIX Backbedarf GmbH” i 1981.

I 1995 gik “PHÖNIX Backbedarf GmbH” sammen med “Interfett GmbH”, og fusionerede kort tid herefter med ”extruna GmbH” for at danne firmaet “KAMPFFMEYER Food Innovation GmbH”; dette medførte ud over sammenlægning af tre forskellige produktions faciliteter også samlingen af kvalifikationer og ekspertice. Råmateriale kendskab, den dybe forståelse for processer og applikationer, blev bundet sammen med den nyeste teknologiske know-how inden for kornforarbejdning, og gav en unik mulighed for at gå ind i et nichemarked for Udvikling af innovative kornbaserede produktløsninger, blandinger, samt funktionelle typer af specialmel til både håndværks- og Industri-bagerier.

I december 2014 blev “KAMPFFMEYER Food Innovation GmbH” omdøbt til ”GoodMills Innovation GmbH”. ”GoodMills Innovation GmbH” er en joint venture af to kompetente partnere, ”GoodMills Group”, som er det fjerde største mølle i verden, og den danske ingrediens producent, og globale medspiller Palsgaard A/S.

Watch video